Ouderraad (OR)

Ouderraad Westerschool

Na een lange periode waarin we weinig konden organiseren voor de leerlingen, staan wij weer te springen om leuke activiteiten aan te bieden voor alle leerlingen op de Westerschool.

De eerste activiteit is meteen nieuw. Een Halloween spooktocht eind oktober. Wij verheugen ons er nu al op!

De ouderraad vergadert ongeveer 1x per maand en bestaat uit een leerkracht onderbouw, een leerkracht bovenbouw en ouders van kinderen in verschillende schoolklassen.

Wij zijn verantwoordelijk voor de activiteiten buiten schooltijd, maar ook de activiteiten onder schooltijd zoals de Koningsspelen, kerst- en Sinterklaasviering en de laatste schooldag.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen mag je altijd iemand van ons aanspreken.

Op naar een bruisend schooljaar!

Tjitske Slootweg (leerkracht onderbouw en tevens voorzitter)

Hilma van Zanen (leerkracht bovenbouw)

Marc Smidt (penningmeester)

Evelyn van Buizen (secretaris)