Aanmelden nieuwe leerlingen

Open dag

Jaarlijks vindt een open dag plaats. Deze open dag valt samen met de nationale daltondag. Dit jaar vindt de open dag plaats op woensdag 11 maart 2020. Tijdens deze dag is iedereen van harte welkom om de school te bezoeken. Op deze dag zullen de kinderen uit de bovenbouw de bezoekers rondleiden. Dat kunnen buurtbewoners zijn, maar ook ouders van toekomstige leerlingen.
Ook ouders van leerlingen van de school zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze school in bedrijf.

Inschrijving

Ouders van kinderen in de gemeente Veendam ontvangen een email, waarna ze via de website van de gemeente hun  keuze van de basisschool kunnen invullen. Deze mail ontvangt de betreffende basisschool. Hoewel de mail geen definitieve inschrijving betreft, kan elke basisschool in de gemeente Veendam op basis van deze mails een inschatting maken van het aantal aanmeldingen.

Kennismakingsdag

Een aantal keer per jaar vindt een kennismakingsochtend plaats op school. Voor deze ochtend worden de kinderen en hun ouders uitgenodigd die in de periode erna vier jaar zullen worden en gaan starten in groep 1.
Tijdens deze ochtend maken de kinderen en ouders kennis met de leerkracht van groep 1 en kan er alvast naar hartelust gespeeld worden. Als de kinderen op ontdekking zijn in het lokaal, worden de ouders meegenomen naar de personeelskamer voor een kop koffie of thee.
Kinderen die het eerste deel van de maand jarig zijn starten de eerstvolgende maandag na de 15e van betreffende maand; kinderen die het tweede deel van de maand jarig zijn starten de eerstvolgende maandag na de 1e van de volgende maand.

U bent altijd van harte welkom voor een kennismaking en/of een rondleiding. We laten u met trots onze school zien, zodat u een gedegen keuze kunt maken voor uw kind!

Documenten