Film groep 8

19 januari 2023

Al ruim 10 jaar maakt groep 8 als afscheid van hun basisschoolperiode een film. Ze bedenken zelf het onderwerp en scenario, waarna Sindalafilm de regie, het camerawerk en montage voor hun rekening neemt. De film De Margedag was de 10e film in samenwerking gemaakt met Sindalafilm. We zijn enorm trots op al onze films.

Ook dit schooljaar gaan we weer een film maken. Het onderwerp en scenario moet nog worden bedacht, maar ook dit jaar zal een actueel thema bij de kop gepakt worden. Om de film (deels) te kunnen bekostigen wordt gebruik gemaakt van Voordekunst, platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Nieuwsgierig naar onze films? Kijk dan eens op onze webiste bij In het nieuws - Films groep 8. Daar vindt u de trailer van een aantal films en 1 film kunt u zelfs helemaal bekijken.