Kerstdiner en kerst op het plein

23 december 2022

Na twee 'magere' jaren als gevolg van Corona, konden we dit jaar kerst weer vieren zoals we het graag willen: samen, met elkaar.

Dat betekent een kerstbuffet voor de verschillende groepen dan wel units en voor de ouders de gelegenheid om samen op het plein met elkaar te vertoeven. Uiteraard ontbrak ook hierbij het eten en drinken niet: snert, boerenkool, hutspot, broodje hamburger, koffie, Gluhwein en warme chocolademelk, de ouderraad had gezorgd voor een breed aanbod.

We kunnen met elkaar terugkijken op een zeer geslaagd samenzijn.

Op vrijdag nog 1 ochtend naar school en toen kon de welverdiende kertstvakantie beginnen.