Koningsspelen groot succes

22 april 2022

De Koningsspelen waren ook dit jaar weer een groot succes.

Hoewel de dag nog wat fris begon, ging de zon gedurende de dag een steeds grotere rol te spelen. Dat was zeker voor de groepen 4 t/m 8 heel fijn, aangezien er wat 'waterspelletjes' gespeeld werden. Uiteraard was dit geheel vrijwllig, maar veel kinderen lieten zich niet kennen.

De groepen 1 t/m 3 deden deze ochtend spelltjes op het schoolplein onder begeleiding van studenten van het Alfa-college. Daarnaast stond er een geweldig groot luchtkussen op het plein, waarop naar hartelust gespeeld werd. Na een heerlijke start met het Koningsontbtijt sloten ze vervolgens de dag af met pannenkoeken.

De kinderen van de groepen 4 t/m 8 gingen na het Koningsontbijt op de fiets of met de auto naar Borgerswold waar op het strand en op het gras verschillende spellen en spelen gedaan werden.

Mede dankzij een perfecte organisatie door de ouderraad, de hulp van vele ouders, de studenten van het Alfa-college en het mooie weer kon iedereen met een goed gevoel om 14.00 uur naar huis en begond de meivakantie.