Start project Wij werken op de boerderij

11 april 2022

Vandaag is het nieuwe thema in de onderbouw, groep 1-2, van start gegaan.

Na weken alles geleerd te hebben over de mosasaurus, de velociraptor en de triceratops, is vandaag in de groepen 1-2 een nieuw thema gestart: Wij werken op de boerderij. Bij aankomst op school werd dit meteen al duidelijk: er liepen verschillende boerinnen rond, die druk aan het werk waren: aardappel poten, melk en eieren verkopen, de boerenspeelplaats netjes maken. Ook kwam er een aantal kleuters in een overall, zodat zij meteen mee konden helpen. Maar waarom moesten de kleuters nu buiten blijven wachten? Dat antwoord kwam al snel: dankzij boer Laarman kwam er een tractor naar school rijden met voorop een kalfhok met daarin een kalfje. Dit kalfje is de hele dag op visite geweest en aan aandacht was natuurlijk geen gebrek. Ook mochten alle kleuters even plaatsnemen achter het stuur van de grote tractor. Stoer zeg!

Een prachtige start van het thema Wij werken op de boerderij!