Afsluiting thema 'Wij maken een dinomuseum'

4 april 2022

Deze week ronden de kleuters hun thema 'Wij maken een dinomuseum' af.

De afgelopen weken hebben de kleuters hard gewerkt aan hun dinomuseum. Ze hebben ontzettend veel geleerd over heel veel verschillende soorten dino's, ze hebben er over gelezen, gehoord, geknutseld, getekend...En deze week is het dinomuseum klaar en geopend voor de ouders. Elke ochtend tijdens de inloop mogen de ouders het dinomuseum bezoeken. Ook de peuters van peuteropvang Westerschool van Kids First hebben gewerkt over dino's, maar kwamen natuurlijk ook even langs in het museum van de kleuters. Een prachtig voorbeeld van steeds meer samenwerking tussen de peuteropvang en de kleuterbouw (en tussen Kids First en odab Westerschool).