Kleuters kijken naar voorstelling Paolo, de zebratemmer

4 april 2022

Oh nee! Seef de zebra is ontsnapt uit het circus. Wat nu?

Vandaag keken de kinderen van de groepen 1 en 2 naar de voorstelling Paolo, de zebratemmer.

Door met z'n allen goed op te letten in het verkeer, weten de kinderen het spoor naar Seef te volgen en vinden ze de zebra weer terug. Tijdens de zoektocht kwamen  allerlei verkeersthema's aan bod, zoals afleiding in het verkeer, de functie van een verkeerslicht, buiten spelen, fietsen op straat en oversteken.

Paolo gaf de kinderen ook nog een tip mee voor hun ouders: gebruik nooit de telefoon als je je begeeft in het verkeer. Dit hebben de ouders vast al van hun kinderen gehoord!