Start van een nieuw thema bij de kleuters: dino's!

28 februari 2022

Maandag 28 februari vond de start plaats van een nieuw thema bij de kleuters: dino's

Alles staat vanaf nu in het teken van dino's. Of het nu gaat om de Triceratops, de Tyrannosaurus Rex, de Velociraptor of de Pterosauriër: ze zullen hoogstwaarschijnlijk allemaal de komende weken voorbij komen. En welke dino zit er eigenlijk in het ei dat die mysterieuze archeoloog heeft opgegraven in de zandbak? Hoe kunnen we er voor zorgen dat het ei uitkomt? De kinderen wisten er wel raad mee: met z'n allen warm houden, met een hamer kapot slaan of in een bak met warm water leggen. Hoe dan ook... het ei zal vast uitkomen.

Om nog meer in de dino-sfeer te jkomen gaan de kinderen dinsdag 1 maart naar het dinopark Landgoed Tenaxx. Wellicht dat de kinderen daar ook als een echte archeoloog een dino-ei of bot kunnen opgraven.