Voorleeskampioen bekend

10 december 2021

Vrijdag 10 december vond de schoolfinale plaats van de Nationale Voorleeswedstrijd. Na een voorronde in de groep streden de klassekampioenen van de groepen 7, 8A en 8B om de schooltitel.

Ze zagen er alle drie ontspannen uit, vanochtend. Goed voorbereid lieten Efe, Manou en Thomas zich van hun beste voorleeskant zien en maakten ze het de jury, bestaande uit drie vertegenwoordigers uit genoemde groepen, juf Marije en meester Han-Rogier, erg moeilijk. Elke finalist blonk wel op een onderdeel van het juryrapport uit. Uiteindelijk was de jury unaniem in hun beslissing om Manou de titel Voorleeskampioen 2021 odab Westerschool te geven.
Manou.. van harte gefeliciteerd en alvast heel veel succes gewenst bij de volgende (regionale) ronde!