Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 22 november 2021
Op maandag 22 november 2021 vond op odab Westerschool de ANWB Streetwisedag plaats. Tijdens deze dag was er voor elke groep een activiteit op het gebied van verkeer.
Gepubliceerd op: 15 november 2021
De kinderen van de unit 5-6 gaan deze week voor de eerste keer naar het technieklokaal van Tech for Fun.
Gepubliceerd op: 10 november 2021
Vandaag is het Boomfeestdag! Daarom hebben basisschoolleerlingen van de Westerschool samen met wethouder Bert Wierenga en Geert Jan Strating namens de Lions Club Veendam bomen geplant in het Ooievaarsbos aan de Woortmanslaan.
Gepubliceerd op: 1 november 2021
odab Westerschool in het nieuws
Gepubliceerd op: 1 november 2021
Vrijdagochtend werd de kiss and ride strook vrijgehouden voor een vuilniswagen van Suez.