Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 22 april 2022
De Koningsspelen waren ook dit jaar weer een groot succes.
Gepubliceerd op: 19 april 2022
Vandaag, 19 april, is de zogeheten plein-camppagne van start gegaan.
Gepubliceerd op: 13 april 2022
Vandaag vond het jaarlijks schoolvoetbaltoernooi weer plaats.
Gepubliceerd op: 11 april 2022
Vandaag is het nieuwe thema in de onderbouw, groep 1-2, van start gegaan.
Gepubliceerd op: 4 april 2022
Oh nee! Seef de zebra is ontsnapt uit het circus. Wat nu?
Gepubliceerd op: 4 april 2022
Deze week ronden de kleuters hun thema 'Wij maken een dinomuseum' af.
Gepubliceerd op: 24 maart 2022
Bericht vanuit Sportfederatie Wildervank
Gepubliceerd op: 14 maart 2022
Van de opbrengst oud papier van de maand maart gaat 25% naar 'Samen in actie voor Oekraïne' van Giro 555.
Gepubliceerd op: 28 februari 2022
Maandag 28 februari vond de start plaats van een nieuw thema bij de kleuters: dino's
Gepubliceerd op: 3 februari 2022
De groepen 5A, 5B en 6B hebben kennis gemaakt met De Ploeg, een kunstenaarsvereniging uit Groningen dat in 1918 werd opgericht. De Ploeg is de bekendste Groninger kunstenaarsvereniging, die ruim honderd jaar geleden werd opgericht. Ze schi ...
Gepubliceerd op: 10 december 2021
Vrijdag 10 december vond de schoolfinale plaats van de Nationale Voorleeswedstrijd. Na een voorronde in de groep streden de klassekampioenen van de groepen 7, 8A en 8B om de schooltitel.
Gepubliceerd op: 22 november 2021
Op maandag 22 november 2021 vond op odab Westerschool de ANWB Streetwisedag plaats. Tijdens deze dag was er voor elke groep een activiteit op het gebied van verkeer.
Gepubliceerd op: 15 november 2021
De kinderen van de unit 5-6 gaan deze week voor de eerste keer naar het technieklokaal van Tech for Fun.
Gepubliceerd op: 10 november 2021
Vandaag is het Boomfeestdag! Daarom hebben basisschoolleerlingen van de Westerschool samen met wethouder Bert Wierenga en Geert Jan Strating namens de Lions Club Veendam bomen geplant in het Ooievaarsbos aan de Woortmanslaan.
Gepubliceerd op: 1 november 2021
odab Westerschool in het nieuws
Gepubliceerd op: 1 november 2021
Vrijdagochtend werd de kiss and ride strook vrijgehouden voor een vuilniswagen van Suez.