Films van groep 8

Al ruim 10 jaar nemen de leerlingen van groep 8 afscheid van onze school middels het maken van een film. Vervolgens gaat in het bijzijn van hun ouders tijdens een gala-avond de film in premiere. De acteurs en actrices komen dan in gala kleding in een limousine aan om vervolgens onder luid applaus de rode loper te betreden. Zelfs het jeugdjournaal is een keer op bezoek geweest.

Hieronder kun je verschillende trailers vinden van films, bedacht en gemaakt door de kinderen van groep 8.