5 juni 2014 Jeugdjournaal

5 juni 2014 kwam de verslaggever van het Jeugdjournaal langs om een item op te nemen over het afscheid van groep 8 en de film Sta op tegen pesten die ze als afscheid hebben gemaakt

Item Jeugdjournaal 5 juni 2014 - Deze film gaat over hardnekkige pestproblematiek in de school. Kinderen bedenken samen het verhaal en vervullen verschillende rollen die rondom opnames, de voorbereiding en de vertoning uitvoerig besproken worden. Ook naderhand kan een goed vervolg in de klas gegeven worden. Het scenario is bedacht door de leerlingen zelf. De uitwerking is gedaan door Sindalafilm. Ook de regie, het camerawerk en montage is gedaan in de SindalaStudio.
Klik hier voor de uitzending van het Jeugdjournaal.