Bijengroep (groep 2)

Welkom bij de Bijengroep.

Gerelateerde afbeelding

De Bijengroep bestaat uit 22 leerlingen:12 meisjes en 10 jongens.

Als methode wordt er gebruik gemaakt van Kleuterplein.

Binnen Kleuterplein wordt er gewerkt vanuit thema’s, die passen bij de belevingswereld van de kleuter.

Aan de hand van de thema’s maken de kleuters kennis met allerlei technieken en materialen en spelen ze situaties uit het dagelijks leven na in de huishoek en de bouwhoek.

De taakjes worden ingepland via het Digikeuzebord.

Het Digikeuzebord is tevens het registratiesysteem.

Voor de sociale- en emotionele ontwikkeling wordt er gebruik gemaakt van de methode KIVA. Dit is een preventief schoolbreed programma met als motto: ”samen maken wij er een leuke school van!”

Het bewegingsonderwijs vindt zowel binnen als buiten plaats. Speellokaal: de kleuters mogen gymschoenen dragen, dit is niet verplicht.

Groep: 2 gaat van maandag t/m vrijdag naar school.

Gerda Ottenga werkt  op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Annet van Essen werkt op woensdag.

U bent altijd van harte welkom om vragen te stellen over de Bijengroep.

Met vriendelijke groeten,

Gerda Ottenga,